IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт: "Странно е, че Макензи прилича на мен и Роб!“

16 юни 2012 12 00

Екранната дъщеря на Бела и Едуард им е като родна

Снимка: Entertainment Weekly

Снимка: Entertainment Weekly

Самата Кристен Стюарт е изненадана, колко много нейната екранна дъщеря прилича на нея и Робърт Патинсън. В ролята на момичето ще видим нежната, 11-годишна Макензи Фой.

Тя се появява като Ренесме в последната част на сагата „Здрач: Зазоряване - част 2".

Макензи влиза в ролята на първото дете, родено от връзка между вампир и човек и е в основата на сюжета на филма. Интересното в случая е, че кастинг екипа е подбрал малката перфектно – тя досущ прилича на Кристен и Робърт, сякаш им е родна дъщеря.

"Дори ръцете ни си приличат", разказва Кристен пред списание Entertainment Weekly.

Кристен, която също е актриса от дете, споделя, че обичала да работи с Макензи насаме, за да види как си взаимодействат гласовете им.

"Обичах да говоря с Макензи. Любопитна съм за това какво се случва в съзнанието на децата. Тя наистина е близо до възрастта, на която аз започнах да се снимам."

Робърт също е впечатлителен от момиченцето и определено се е държал бащински с нея на снимачната площадка. „Той се държеше с нея като закрилник и не даваше на никой да ругае в нейно присъствие", разказва режисьорът Бил Кондон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

bet ( преди 11 години )