IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашиян не съжалява за проваления си брак

18 юни 2012 13 50

Риалити звездата беше омъжена по-малко от три месеца

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ким Кардашиян не съжалява за брака си с баскетболната звезда Крис Хъмфрис. Тя се опитва да гледа философски на живота, като оценява факта, че дори и кратък, бракът ѝ я е научил на много неща.

Ким прекрати брака си през октомври 2011 година, който продължи едва 72 дни. Звездата споделя, че преживяването ѝ я е накарало да осъзнае какво иска и не иска за живота си.

Ким допълва още, че макар със съпруга ѝ да са се обичали, взаимно са се наранили. Въпреки болката, звездата не иска да нарече брака си грешка, а просто урок.

Настоящата половинка на Кание Уест усетила още, когато заживяла с Крис, че той не е правилният човек, но въпреки това решила да не се отказва.


Пред Опра Уинфри Ким каза: „Мисля, че когато хората се запознаят всичко е страхотно в началото. Аз не прекарах повече от седмица с бившия ми съпруг преди сватбата. Когато заживяхме заедно, видях как стоят нещата. Не исках да влизам с спорове за дреболии, но откакто заживяхме заедно разбрах, че не той е човекът за мен“.

Въпреки болезнената раздяла, Ким продължава да има добро мнение за Крис. „Той винаги ще има място в сърцето ми“, допълва още звездата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари