IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет пак се забърка с Брадли Купър

19 юни 2012 07 35

Двойката вечеря на свещи, макар че актьорът се събра с колежка в началото на месеца

Кой би устоял на Скарлет? Снимка: Reuters

Кой би устоял на Скарлет? Снимка: Reuters

Неустоимият плейбой на Холивуд Брадли Купър продължава да бъде магнит за жените. Макар че официално е заедно с Зое Сладна, той е бил забелязан на романтична вечеря със Скарлет Йохансон.

Двамата имаха кратка авантюра миналата година, която определено беше силна за него, тъй като според американските таблоиди през леглото му минаха Джей Ло, Сандра Бълок, Джесика Бийл, Чарлийз Терон, че дори и Ева Лонгория.

Със звездата от „Аватар" той се събра официално в края на 2011 г., но до момента успяха вече да се разделят 1-2 пъти. Йохансон е вечеряла с него в ресторанта на хотел „Волфганг Пък" в Бел Еир. Очевидци се кълнат, че са изглеждали като влюбени гълъбчета и са били погълнати един от друг цялата вечер.

„Определено се интересуваха един от друг и не спряха да си шушукат цяла вечер. Брадли изглеждаше заслепен от Скарлет, която бе в тясна рокля и упражняваше чара си върху него с пълна сила. Когато той ѝ разказваше вицове, тя се смееше и отмяташе косата си назад, флиртувайки. Бяха много сладки и вечерята им бе повече от приятелска", разкри очевидец, цитиран от немския сайт viply.de.

След вечерята двойката се е отправила към пиано бара на хотела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

123 ( преди 11 години )
bati tapiq narkoman toq, da ostavish keiti zaradi tazi chaika....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар