IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фърги и Джош ходят всяка неделя на църква

24 юни 2012 11 18

Двойката е много набожна

Ревностните католици Фърги и Джош. Снимка: Reuters

Ревностните католици Фърги и Джош. Снимка: Reuters

Феновете на Фърги може би ще се изненадат от факта, че тя е набожна. Тези дни певицата от „Блек Айд Пийс" се появи на корицата на сп. „Self", където разказа колко здравословно живее.

Дамата, която бе зависима към наркотиците и редовна купонджийка, вече я няма. Вместо това Фърги и съпругът и Джош Дюамел са ревностни католици, които държат на семейния уют.

„Всяка неделя следобед ходим на църква. Това подхранва духовността ни. Страхотно е да чуеш как Джош пее там, той е страхотен певец. След това пием невероятно вино. Ние сме истински католици", сподели хубавицата пред UsMagazine.com.

Сред останалите страсти на Фърги е и готвенето. Тя предпочита да си стои повече вкъщи и да се върти около печката. Двойката се старае да прекарва повече време заедно и дори спортуват в залата семейно. Вечер Дюшамел прави лазаня, а половинката му се заема с почистването.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Eliza ( преди 11 години )
Жалко, че това е новина, но в безбожната ни държава друго не може да се очаква.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар