IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Котката на Дичо отново стана  жертва на отвличане

27 юни 2012 05 52

Певецът е силно възмутен и смята да обърне България, но да я намери

Дичо и Буги. Снимка: Личен архив

Дичо и Буги. Снимка: Личен архив

Лятната идилия на около Дичо на Синеморец напоследък е нарушавана от неприятни инциденти. Вече за втори път малката му котка, която се казва Буги, изчезва. Но не заради своеволния нрав на животното, а заради отвличания.

Отново някой открадна малкия пухкав любимец на Дичо и Карина, и то безочливо - от самия ресторант "Синьо лято", който двойката стопанисва на морския курорт. Първия път Буги стана жертва на пиян швед, който нахлул в заведението в ранни зори и просто си взел пухкавия приятел. След целодневно търсене с помощта на верни другари от цял Синеморец, Дичо накрая намери котето си свито на кълбо под една кола.

Буги явно е оправен и умее да се измъква. Но въпреки това, преди няколко дни, мъничето отново става жертва на отвличане, докато Дичо пътува за участия. Заподозрени са баща и син от Бургас. Бащата си поръчал мастика в ресторанта, а котето както винаги се въртяло около бара. Верният помощник на Дичо в готвенето - Рамзи Херкулес (Бирата), влязъл в кухнята да подготви хапването и след като излязъл - нито бащата и сина, нито котето били там.

„Буги е част от семейството. Как може тези хора да крадат котки. Ами това е все едно да ти откраднат детето.", е категоричното мнение на Дичо. Музикантът и този път няма да мирне, докато не намери котката. Дори е готов да отпътува на часа за Бургас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари