IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филип Киркоров идва у нас с личен гардеробиер и 100 души екип

27 юни 2012 12 00

Мадона си пътива по туента с личните си мебели, Джей Ло не се разделя със седлаката си за WC, a Филип с личния си гардеробиер

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Всяко шоу на Филип Киркоров се превръща в грандиозно събитие! Такива спомени кралят на руския поп оставя след себе си при всяко свое гостуване в България. В края на юни, нов ураган от емоции и вълнения ще залее родните фенове на звездата, които ще могат да се насладят на най-скъпото и зрелищно шоу "ДруGoy", създавано от него някога, и сравнявано по мащабност с концертите на западните звезди. За изграждането на грандиозните декори и специални ефекти в мега-шоуто "ДруGoy", ден преди датата на първия концерт в София (29.06), у нас ще пристигнат 100 души екип и 3 тира с осветителна техника и сцена от Русия.

Филип Киркоров ще разполага с личен гардеробиер, който ще се грижи за 50-те уникални костюми, които звездата и балета ще сменят по време на шоуто. За изработката на впечатляващите тоалети, Филип Киркоров е привлякъл плеяда от модни таланти, която включва както изгряващи звезди от руската мода, така и всепризнатият руски топ-дизайнер Валентин Юдашкин. Сред ефектните костюми, с помощта на които Филип Киркоров ще се превъплъти в новите си ексцентрични образи на сцената, е светещ плащ и традиционна шотландска пола.

С новият си спектакъл, кралят на руския поп надскача дори себе си, съчетавайки за първи път иновационни технологии, 3D графика, компютърни и анимационни ефекти. Филип Киркоров коментира идеята за спектакъла "ДруGoy" така: „Шоуто, което сътворихме отне много сили не само на мен, но и на целия ми екип. Експериментирахме, измисляхме, творяхме. Технически погледнато, това е изключително сложна програма, която няма равна в държавата ни и до ден днешен. Благодарение на възможностите, които ни предлагат съвременните компютърни технологии, зрителите ще имат възможността не само да интерпретират по друг начин хитовете, които обичат, но и да ме видят в друга светлина чрез новите песни".

Филип Киркоров ще се срещне с някои от най-близките си приятели и колеги от българския музикален шоубизнес. Сред специалните гости на концерта в София се очакват естрадната прима Лили Иванова, Васил Найденов, Катя и Здравко от дует "Ритон", Георги Христов, Богдана Карадочева, композиторът Тончо Русев и др. В късните часове след края на шоуто, купонът ще се прехвърли в елитен частен бизнес клуб в сърцето на София, където Филип Киркоров и компания ще бъдат обслужвани като истински царски особи и ще вкусят от най-изтънчени блюда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

vvilly ( преди 11 години )
Филип Киркоров е невероятен!Шоуто Друgoy е фантастично!Много съм горда, че руснаците го боготворят, въпреки че във вените му тече българска кръв.Той никога не го е крил и с гордост го обявява навсякъде и винаги, където и когато говори за себе си.Поредният талант, който прославя България!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар