IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джени Маккарти не се притеснява, че синът ѝ ще я види гола

27 юни 2012 14 22

Явно момчето е виждало и по-скандални неща

Джени Маккарти; Снимка: Reuters

Джени Маккарти; Снимка: Reuters

Джени Маккарти, която отново лъсна гола на корицата на сп.Playboy, сподели, че не се притеснява от реакцията на сина си.

39-годишната блондинка е позирала за еротичното мъжко списание шест пъти. Тя смята, че женската голота е прекалено разпространени в съвременното общество, за да се смущава от 10-годишния си син Евън, който едва ли за първи път ще я види без дрехи.

Тя каза: "Мисля, че той може да намери доста по-нецензурирани неща в Интернет. Освен това смятам, че изглеждам елегантна и изискана на корицата. Горда съм с нея."

Джени споделя, че не разбира защо хората правят толкова голям проблем понякога за подобни неща. „Освен това у дома не си държа свои голи снимки. Дори имам само една своя снимка, на която сме заедно с Евън."

Актрисата и модел, която през ноември навършва 40 години, сподели, че исе надява да се снима в Playboy поне още един път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Джени Маккарти се подмладява всяка година---до тук с 10 :))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар