Кристен Стюарт сподели, че никога през живота си не е ползвала парфюм. Куриозът в случая е, че звездата на сагата „Здрач" наскоро подписа рекламен договор за новия аромат на Balenciaga – Florabotanica.

Актрисата от „Снежанка и ловецът" се съгласила да стане лице на парфюма най-вече заради желанието си да работи с дизайнера Nicolas Ghesquiere. Кристен сподели пред WWD следното:

"Много съм щастлива, че харесах самия аромат. Малко ми е неудобно и се чувствам като лъжкиня, защото самата аз не ползвам парфюми, но наистина исках да работя с Nicolas Ghesquiere."

Още по темата

Кристен признава, че в пубертета никога не се е опитвала да стане по-привлекателна с помощта на този вид козметика. „Не бях от тези момичета, които си пръскат парфюмите на майките си и се опитват да бъдат секси. Аз повече се мотаех с братята ми, а суетата ми беше чужда.''

22-годишната брюнетка споделя още, че парфюмът на Balenciaga ѝ е допаднал, защото ѝ мирише "естествено". Тя каза: "Той е много жив и натурален. Идеален е за младите момичета.''