IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз и Кейти Холмс се развеждат

30 юни 2012 11 34

Двойката има предбрачен договор и ще дели 275 милиона долара

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Слуховете, че бракът на Том Крус и Кейти Холмс не върси по мед и масло, се оказаха верни. Двойката се развежда след 5 години брак, съобщи сп. „People".

"Това е личен и частен въпрос за Кейти и семейството ѝ. Нейната основна грижа е дъщеря ѝ Сури да е добре", заяви адвокатът на звездата Джонатан Уолф пред медията.

Общото състояние на двойката възлиза на 275 милиона долара. Според TMZ те имат сключен предбрачен договор.

Въпреки че актьорите не коментираха появилите се слухове, те бяха видени за последно заедно през февруари. Наскоро Том се опита да заблуди медиите като публично похвали съпругата си с думите: "Tя е невероятна жена и на човек са му нужни точно 5 минути с нея, за да го разбере. Тя има силна топлота и излъчване и е страхотна майка. Забавна е и чаровна и когато влезе в стаята, веднага се чувствам по-добре".

Двойката се ожени през ноември 2006 г. и от любовта си има 6-годишна дъщеричка.

За Круз това не е първи брак. От 1987 г. до 1990 г той бе женен за актрисата Мими Роджърс, а след това 11 години бе с колежката си Никол Кидман. През 2001 г. изживя кратък романс с Пенелопе Крус, с която се запозна по време на снимките на общия им филм „Ванила Скай".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

bet ( преди 11 години )
Изглеждаше много нещастна, колкото и да се усмихваше , очите и бяха все тъжни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Shana ( преди 11 години )
Това не го очаквах. Никога не съм харесвала Том Круз, но семейството изглеждаше здраво. :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар