IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс свали халката

3 юли 2012 06 08

Актрисата сияе след решението за развод и се държи сякаш ниюо не се е случило

Том и Кейти. Снимка: Reuters

Том и Кейти. Снимка: Reuters

Едва миналия петък стана ясно, че Кейти Холмс и Том Круз се развеждат след повече от 5 години брак, а дамата вече се чувства свободна като птичка. Тя свали халката си и се появява на публични места без нея.

На събитие покрай „ Project Runway" г-жа Холмс бе заснета без бижуто на ръката си, което носеше миналата седмица. Според очевидци тя е изглеждала прекрасно и се е държала, сякаш не се случва нищо необичайно в личния ѝ живот.

Причините за раздялата на звездната двойка, която бе считана години наред за едно от най-стабилните семейства в шоубизнеса, още се изясняват.

Кейти сподели малко след потвърждаването на новината за развода, че бракът ѝ е „непоправимо съсипан" поне от шест месеца. Дамата се изнесе набързо и се премести в Ню Йорк, като дори е взела двама телохранители, които работят за фамилията ѝ от години.

Холмс настоява за пълно попечителство над 6-годишната им дъщеря с Том – Сури.

Докато актрисата от „ Dawson's Creek" се появява все по-често на публични места, Том е на снимки на далечен остров и не коментира личния си живот. Той бе заявил, че за него решението за развод на съпругата му е пълна изненада и никога не е предполагал, че тя ще го вземе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Естествено,че ще иска пълно попечителство над детето,защото така си получава свободата и ключ към милионите на Круз.И точно така ще стане,за съжаление.Майката заслужава да се върне в нищото,откъдето се взе,и да си храни детето с това,което изкара.Те ти пълно попечителство.А лигавото Сури да си събуе токовете и да иде на градина сред простосмъртните.Като е нещастна Кета,ок.Да си ходи с добро.Обаче тая вади калните номера като тежка артилерия:сциентолог бил,такъв бил,онакъв.Малко достойнство имай поне да запазиш авторитета на бащата на детето си.*** пачата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар