IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл не е маниак на тема младост и отслабване

3 юли 2012 08 04

Актрисата иска да остарее красиво като майка си

Снимка: Glamour

Снимка: Glamour

Със своите тъмни къдрици и впечатляваща фигура Кейт Бекинсейл е английската роза на Холивуд. Този месец красавицата навършва 39 години, но не смята да драматизира заради възрастта си, нито да ляга под скалпела за корекции. Актрисата се надява да остарее красиво като майка си Джуди Лои (65).

Кейт е на корицата на две списани – Maxim (заедно с колегите си от „Total Recall" Джесика Бийл и Колин Фарел) и британското „Glamour".

"Мисля, че красотата е дар, който е до време и трябва да му се наслаждаваш максимално, докато можеш", споделя Кейт пред списанието. „И ако си достатъчно голям късметлия да имаш момиченце и ѝ го оставяш, след това се радваш на красотата ѝ. Майка ми винаги е била много красива жена и все още е, макар да е минала 60. Сигурна съм, че от време на време си мисли: „Нямаше ли да е добре, ако вратът ми можеше да прави това? , но не би го коригирала, режейки части от кожата си или ушите си и аз се чувствам по същия начин", разказва актрисата.

Снимка: Glamour

Бекинсейл е майка на прекрасна тийнейджърка – Лили, която ражда през 1999г. В Холивуд всички очакват два месеца след раждането да влезеш в перфектна форма и това упражнява напрежение върху повечето звездни майки.

„Има някакво обсебване по тази тема. Бременността променя женското тяло и така трябва да бъде. Не е нормално след нея да изглеждаш, както преди да дадеш живот", обяснява дистанцирането си от тази суета Кейт. А след това разкрива колко пълня е била тя след раждането на Лили и че е благодарна, че в Англия няма толкова агресивни папараци, които да провокират обществени коментари и да се чувства потисната заради теглото си.

„Имах възможността да се радвам на бебето си и да разбера наистина какво е да си майка, вместо да се тревожа как ми стоят скапаните дънки", издава Бекинсейл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари