IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мащехата на Мел Гибсън поиска ограничителна заповед срещу него

3 юли 2012 09 37

Той я заплашвал и се изплюл в лицето ѝ

Скандалите са винаги на крачка разстяние от Мел Гибсън.Снимка: Reuters

Скандалите са винаги на крачка разстяние от Мел Гибсън.Снимка: Reuters

Проблемите на актьора Мел Гибсън не спират. Скоро отново го чака скандал, този път от страна на мащехата му Теди Хикс Гибсън (78). Възрастната жена е съпруга на баща му Хътън Гибсън, с когото е в процес на развод.

Теди е пожелала да получи ограничителна заповед, защото се страхувала от доведения си син. Известен с буйния си нрав, актьорът е я заплашвал и дори се изплюл в лицето ѝ, категорична е тя.

Двамата от години водят спорове, а г-жа Гибсън е убедена, че делото за развод е провокирано точно от Мел (който го е наговорил, защото я мразел), тъй като татко му бил ревностен католик и не приемал разтрогването на брака, пише TMZ.

Според адвоката на дамата проблемите между тях са най-вече заради лечението на 93-годишния Хътън. Актьорът настоявал да го поставят на експериментално лечение с озон, с което тя не била съгласна.

Мащехата на Мел Гибсън иска ограничителна заповед срещу доведения си син, за да може да разговаря със съпруга си без неговата намеса и да разбере защо той е поискал да сложи край на11-годишния им брак, след като неотдавна ѝ е написал бележка,
свидетелстваща за взаимната им обич.

Теди е притеснена и поради факта, че Мел се опитва да я изгони от дома ѝ – собственост на благотворително дружество под негов контрол

Делото ще се гледа на 25 юли.

Актьорът от „Смъртоносно оръжие" миналата година имаше куп разправии и с бившата си приятелка Оксана Григориева, която е майка на най-малката му дъщеря. Рускинята го обвини в домашно насилие и след признанието му, че я е ударил, бе осъден на 3 години пробация от съда в Калифорния.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари