IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда: Наслаждавам се на най-добрия си секс

10 юли 2012 06 50

Звездата разбра какво е интимност на 74 години

Джейн Фонда - секси на 74; Снимка: Reuters

Джейн Фонда - секси на 74; Снимка: Reuters

Холивудската икона Джейн Фонда, която е на 74 години, сподели, че в последните няколко години се наслаждава на най-добрия секс в живота си. Звездата има връзка със 70-годишния музикален продуцент Ричард Пери. Двамата се познават от 40 години, но открили "истинската близост" едва преди две години.

Джейн каза: "Когато се преместих да живея при него, аз все още използвах патерици, защото имах операция на коляното, но въпреки това разбрах какво е истинска близост с мъж. Радвам се, че го открих преди да умра. С него се чувствам напълно уверена, когато правим любов. Освен това в очите ми той изглежда такъв, какъвто беше преди 30 години."

Актрисата не може да повярва, че чак на 74 години е разбрала какво е пълноценен сексуален живот и признава, че до голяма степен това се е дължало на многото ѝ задръжки в леглото от по-младите ѝ години.

За честите си проблеми с мъжете в живота си актрисата обвинява баща си Хенри Фонда.

Тя каза пред списание HELLO следното: "Винаги съм била смела жена. Способна съм да направя политически преврат, но така и не се научих да се конфронтирам с мъжете в живота си. Не искам да правя евтин портрет, на баща си, но той наистина беше неспособен да покаже емоция, а това оставя белези за цял живот.''

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари