IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън иска да бъде Джеймс Бонд

10 юли 2012 14 31

Но чак след 20 години

Робърт Патинсън, Снимка: Reuters

Робърт Патинсън, Снимка: Reuters

Даниел Крейг вече заяви, че смята да се „пенсионира" от ролята си на Джеймс Бонд. Това е добре дошло за доста по младия му колега Робърт Патинсън. Романтичният вампир от сагата „Здрач" изрази желанието си да влезе в образа на легендарния шпионин, но побърза да уточни, че се вижда в тази роля едва след две десетилетия.

„О, да, определено бих се пробвал като Бонд, но след 20 години. Не би могло да има нищо по-лошо от това да си повярвам и да кажа: „Хайде да стана новия Бонд". Би било най-лошата идея и смешно, някакво младо хлапе да го изиграе", каза Робърт и подчерта, че колегата ми Даниел Крейг е вдигнал доста високо летвата като актьор в тази поредица.

Патинсън издаде също така, че с възрастта се замисля повече за здравословен начин на живот. Той е едва на 26 години, но осъзнава, че не иска да се поддава на деградиращи изкушения като висенето по барове и наливането със скъп алкохол.

„Прекарвах почти цялото си свободно време от 15-годишен по баровете. О, Боже не искам след няколко години да съм като някакъв призрак с голямо шкембе. Трябва да се стегна", каза Патинсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари