IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис: Ще направя всичко за Деми

12 юли 2012 08 18

Актьорът е щастлив с всички жени около себе си

Брус Уилис, Снимка: Reuters

Брус Уилис, Снимка: Reuters

Брус Уилис е мъж на много жени. Актьорът е татко на четири деца и макар да е женен за Ема Хеминг, е голяма опора и в живота на бившата си съпруга Деми Мур.

„Много се гордея с дъщерите си. Готов съм да направя всичко за тях. За съпругата ми Ема и вероятно и за Деми също", каза актьорът пред сп. „in".

За разлика от доста други холивудски двойки, Деми и Брус се разбират чудесно вече 12 години след развода си. „И двамата не желаем да изкарваме кирливите си ризи в публичността. Направихме го за благото на децата си", бе споделил неотдавна Уилис.

Брус многократно е показвал на бившата си съпруга, че може да разчита на него. Деми изживя истинска драма покрай раздялата си с Аштън Кътчър, с когото все още не се е развела. А господин „Умирай трудно" публично се застъпи за нея и дори отиде да мъмри младока от „Двама мъже и половина".

Преди три месеца Уилис стана татко за четвърти път. Бебчето се казва Мейбъл Рей. На въпрос на какво се дължи тайната за успеха му – личен и професионален – той отвърна: „Не знам, вероятно е заради плешивата ми глава? Много се гордея с нея, защото мога да си позволя да стоя без коса. Имам доста правилна форма на главата, с която не всеки може да се похвали".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

angelina an ( преди 11 години )
( преди 11 години )