IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел обзавежда детска стая

12 юли 2012 12 01

Дава над 6000 евро за плюшено мече

Адел, Снимка: Reuters

Адел, Снимка: Reuters

В края на юни певицата Адел обяви на страницата си, че чака бебе от приятеля си Саймън Конеки. Първоначално се смяташе, че тя е в трети месец и бебето ще се роди към края на годината. Но излязоха и предположения, че тя е крила бременността си и по време на нейното обявяване, е била в шести месец.

Без значение кой месец бебето ще се появи на бял свят, неговата майка вече е във възторг и е започнала да обзавежда детската стая, без да жали средства.

„Адел внимателно подбира какво пазарува и е по-спестовна, но щом става въпрос за бебето е готова да пръсне повече пари. В момента обзавежда много модерна детска стая. Тя е поръчала специални тапети и иска да постави камери навсякъде, за да вижда на лаптопа си какво се случва. Вече е платила цяло състояние за тези екстри. Само осветлението и звуковата система струва около 44.300 евро", сподели близък до певицата.

Британската звезда е купила и доста дрешки на френска, луксозна марка, но ги е избрала така че да са унисекс. Количката е на лейбъла „ Bugaboo", а кошчето за бебето струва 760 евро.

„Адел дори е купила плюшено мече на стойност 6300 евро", разкри още информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

sve ( преди 11 години )
Изг*зици велики, но иначе новината е добра, да са живи и здрави и мамата и бебчето :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар