IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изгониха Крис Хъмфрис от клуб заради Кели Озбърн

13 юли 2012 10 31

Тя била лоялна към Ким

Крис не е желан на местата, където ходи Ким. Снимка: Getty Images

Крис не е желан на местата, където ходи Ким. Снимка: Getty Images

Баскетболистът Крис Хъмфрис бе изритан от клуб в Холивуд тази сряда (11.07). Причината е била щерката на Ози Озбърн – Кели, която е лоялна приятелка на бившата изгора на спортиста Ким Кардашян.

Крис е купонясвал с приятели в заведение на булевард „Сънсет", когато дошла Кели и пожелала да го изгонят. Госпожица Озбърн е вярна поддръжничка на Ким и редовна посетителка на заведението. Риалити звездата също излизала често на това място.

„Крис беше толкова засрамен и бесен. Ким е редовна посетителка на клуба и Кели искаше да покаже лоялността си към нея. Беше почти към края на нощта и Кели беше бясна, че той е там. Можеше да се види по изражението на лицето ѝ колко е ядосана от присъствието му в клуба. Тя извика охраната и те го изгониха", разказа очевидец, цитиран от Контактмюзик.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Некадърниците продължават да си пишат приказката,вероятно тримата заедно си измислят драмите,че да дръпнат малко интерес.Реално:защо да гоня от заведението си клиент,който нищо не ми е направил??
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар