IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун смята, че бръчките са секси

13 юли 2012 11 39

Дамата е убедена, че те не отблъскват мъжете

шарън Стоун, Снимка: Reuters

шарън Стоун, Снимка: Reuters

Шарън Стоун твърди, че бръчките ѝ привличат мъжете. 54-годишната актриса, която излиза с 27-годишния аржентински модел Мартин Мика, не смята, че сексуалността ѝ намалява с възрастта и е убедена, че силният пол харесва по-зрели жени, тъй като те са по-склонни да прощават и по-любвеобилни.

„Сексът и сексуалността не зависят от това дали лактите или коленете ти са набръчкани. Един мъж се обръща към теб и ти казва: "Обичам начина, по който се смееш". Ето това го възбужда", споделя Шарън.

„Мъжете обичат бръчките около очите или устата на жената, защото това означава, че се е смяла и ще се смее, ще прощава и ще бъде нежна. Мъжете искат да знаят това. Повярвайте ми, една 20-годишна дама няма да е същата", допълва фаталната Стоун пред британското сп. "OK!".

Още новини четете в Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Ели ( преди 11 години )
До Alien: Наистина има повече бръчки от нормално,вероятно заради тежкия сценичен грим,който е слагала години наред за снимки.Нищо хубаво няма в бръчките,без значение ЕГНто.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Толкова се е комлексирала горката от бръчките и годините си,че няма какво друго да каже.Нормално е да се защитава все пак е с 27 годишен...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Alien ( преди 11 години )
Истината е ,че за 54 годишна жена има прекалено много бръчки!!!А я харесват ,защото е богата и известна!Как може да изглупее толкова...Май славата не прощава на никого.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар