IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли иска да работи с годеника си

14 юли 2012 11 12

Досега не е играла във филм със свое гадже

Кийра Найтли, Снимка: Reuters

Кийра Найтли, Снимка: Reuters

Актрисата Кийра Найтли е силно въодушевена от идеята да работи с годеника си. Тъй като дамата не е на „ти" с музикалния бизнес, в представите ѝ това означава, той да навлезе във филмовия бизнес.

През май Найтли се сгоди за рокаджията Джеймс Райтън. Когато тя наблюдавала колегата си Стив Карел и неговата половинка Нанси по време на снимките на лентата „Seeking A Friend For The End of the World", много се навила да си партнира в продукция и с нейния любим.

„Никога не съм работила заедно с мое гадже, но предполагам, че е страхотно", каза звездата пред Daily Mirror.

Найтли допълни, че не е сериозна музикална фенка. „Не слушах много музика като тийнейджър. Малко е странно, защото всичките ми роднини и приятели бяха обсебени от нея. По някаква причина винаги съм била привлечена от такива хора", сподели още хубавицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

bug a boo ( преди 11 години )
Никога не била работила с гаджето си - сигурни ли сте? А в "Гордост и предрасъдъци" игра с Рупърт Френд (тогавашното и гадже)... Поне да бяхте проверили...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар