IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер се умори да се бори за Луис

16 юли 2012 08 32

Той обича прекалено много женската компания

Двойката в добрите времена; Снимка: Reuters

Двойката в добрите времена; Снимка: Reuters

Никол Шерцингер започва да си мисли, че не си струва да се бори за връзката си с Луис Хамилтън. Това става ясно няколко дни, след като в медиите излезе публикация, че шампионът от Формула 1 се е забавлявал с рояк красавици в лондонски хотел миналата седмица.

Никол, която в момента е съдия в риалити формата X Factor, е бясна от поведението на любимия си и е споделила пред приятелките си, че има сериозни съмнения относно съвместното си бъдеще с него.

Източник разкри пред вестник Daily Mirror следното: "Никол започва да разбира, че е трудно да поддържа дълга връзка от разстояние. Тя е уморена да се бори за Луис и смята, че просто трябва да се откаже."

Певицата се чувства наранена и унижена от половинката си, особено като се има предвид, че двамата се събраха само преди няколко месеца, след продължителна раздяла.
Източникът допълни: "Тя не може да повярва на случилото се. Това не е поведението, което очаква от Луис. Нещата са достигнали критична точка.''

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари