IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли се изпокара със свекървата

18 юли 2012 06 26

Защото Джейн Пит купувала рокли на Шайло

Анджелина и Джейн Пит; Снимка: Reuters

Анджелина и Джейн Пит; Снимка: Reuters

Анджелина Джоли е бясна на майката на Брад Пит - Джейн, защото купила приказна рокля на фея за 6-годишната си внучка Шайло.

На целия свят е известно, че първородната дъщеря на звездната двойка предпочита да се облича като момче, нещо което на баба Джейн явно не се нрави.

Майката на Брад, която наскоро се обяви срещу гей браковете в САЩ, настоява Шайло да облича момичешки дрехи.

Приближен до двойката източник заяви: "Джейн непрекъснато купува на Шайло рокли на принцеси, което Анджелина счита за неуважително спрямо избора и чувството за идентичност на дъщеря си."

Анджелина, която има шест деца с Брад (три биологични и три осиновени), е запалена активистка за правата на хомосексуалистите – друга тема, по която с мама Джейн са на коренно противоположни мнения.

Според източникът Брад и Анджелина са съсипани от действията на Джейн, а Анджи смята, че тя има негативно влияние върху внуците си и им дава лош пример.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

hm ( преди 11 години )
Тази баба определено го прави това напук на Анджи. Изобщо не й пука на нея за Шайло. Ако й пукаше, щеше да купи подарък, който се харесва на детето. Искала да го види като принцеса... Това дете за нейно забавление ли е направено? И какво толкова, че детето искало да носи панталони? Толкова момичета има, които са били така и после си носят рокли на по-късни години. Вие си мислите, че един човек, макар и малък, може да му "избиете" неправилната сексуална ориентация чрез някакви действия - носене на рокли, забрани, бой може би? Стига средновековие и аман от загрижени баби
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
. ( преди 11 години )
... хората в другите страни имат понятие от психология, което в България очевидно няма дори минимална база. Тъй като Анджелина очевидно не е глупава и се е консултирала с терапевт, подхожда по страхотен начин и е страхотно, че не позволява на 3ти човек да унищожи всичко, когато забраняваш на едно дете да прави някоя на пръв поглед глупост, активираш желанието му по -силно толкова ли Ви е трудно още да осъзнаете това... Когато му го позволява, ще стане безинтересно за него и след някоя друга година, малката ще разбере, че това не е прието в обществото и сама ще коригира поведението си.. ВСИЧКИ МАЙКИ НА ТЕРАПЕВТ !!! Очевидно е нужно да се научите да възпитавате.. тези години на робство в България са ни изменили ДНК-то..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Eli ( преди 11 години )
Утре дъщеря й като зазобе наркотиците,Анджи ще се обяви дрогата да бъде легализирана и ще посади градинка с канабис,че да е био.Тая отдавна не е у ред.На първото си дете на няколко годинки тръгнала нож да купува,такава била традицията в семейството й.Ще коли някого или себе си?Егати откачалката.Децата трябва да имат някакви ограничения и задължения.Иначе много ще се учудят като излезат от шантавия свят на майка си в реалния живот.Двете нямат нищо общо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Иде реч за една рокля.Две да са.Е и?То голямата намеса!Голямата жертва!Жената има желание да види внучката си като красиво момиченце,докато майката явно се надява да отгледа втора дъщеря-син на Шер.Всяка с акъла си,но ще стане страшно,ако Анджи си спре хапчетата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:-) ( преди 11 години )
Има и друга страна на медала, която баба се налага над внучето си? Децата преминават през различни етапи на развитие и трябва да се подходи с любов и разбирателство към тях , не е нужно да го караш да се чуства объркано и комплексирано, като му налагаш твоят тип на виждане, а то даже неразбира още защо мама се облича в рокли, а тати в панталон. Естествено, че трябва да се съобрази с мнението на майката, то ако ги оставиш бабите да ти дават акъли.....Аз мисля, че Анджи е майка за пример, защото е земна и широкоскроена. Майката на Пит ,така или иначе си я дразни отпреди, като потдържа контактите си с Дженифър, а сега се меси в най- съкровенното й- децата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Почти нищо от това,което свеки купува на дъщерите ми,не ме кефи.Обаче важното е,че жената го прави От Любов и Грижа към децата ми,а това е най-важното.Децата също са радостни и благодарни.По-добре ли е да ми уважи идентичността и хич да се вясва насам и да не й пука за децата?Тая кльощавата като вземе да преиграва на тема Аз-великата майка,си е направо за лудницата.Никой друг освен нея не е раждал и отглеждал деца,само тая знае всичко
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар