IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз се докопа до дъщеря си

18 юли 2012 07 06

Звездата най-накрая успя да вземе Сури от Кейти

Том и Сури Круз; Снимка: Splash News

Том и Сури Круз; Снимка: Splash News

Том Круз най-накрая успя да вземе дъщеря си, макар и за кратко, от ръцете на майката-орлица Кейти Холмс. Откакто стана ясно, че Кейти и Том се развеждат, 6-годишната Сури беше засичана само в компанията на майка си.

Какво ли не се изговори за това как актрисата се опитвала да опази малката от зловещите лапи на Сциентологията – религията, към която Том е изключително лоялен.

Явно, обаче, дойде и неговият ред да се порадва на дъщеря си. Том и Сури бяха засечени вчера да се разхождат в Ню Йорк. Двамата прекарали целия ден заедно.

Това е първата им среща след развода на двойката и уреждането на родителските права, които са в полза на майката.

От снимката се вижда, че малката Сури е много привързана към баща си и едва ли слуховете, че той се е държал прекалено строго с нея, са истина. Том, пък изглежда истински щастлив от силната прегръдка на безценното си момиченце.

Източник, приближен до разпадналото се семейство, сподели пред медиите: "Том обожава дъщеря си и се страхува, че няма да бъде в състояние да запази близките им отношения заради Кейти."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
До Edna:По-обсебваща от католическата църква,към чието училище е записала майката Сури, аз не знам.Просто е по-стара и утвърдена от сциентологията.И тя не те изпуска от лапите си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Edna ( преди 11 години )
Не защитавам Том Круз, ако са верни информациите за промиването на мозъците на децата. Ако Кейти е усетила, че детето й е в опасност, е нейно право да го скрива без много уговорки. Дожаля ми за детенцето, то отново е най-голямата жертва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
До Edna: Точно така.Круз вероятно също има какво да каже против Кета и католиците,но имам чувството,че мълчи,за да не го прочете дъщеря му един недалечен ден и съвсем да й разбие света.Не отговаря на обвиненията,прие условията на кукуто за да опази детето от разкъсване,раздвояване,чужда намеса.Нали знаете оная притча:истинската майка се отказва от детето,за да не го дърпат и разкъсат на две.Има по-щадящи детето начини родителите да се разделят.Да измъкнеш момиченцето от дома с който е свикнало,от стаята му,от сигурността му,да бягаш с него и да го криеш като в евтин филм,да не му позволяваш да вижда тати-е много проста *** трябва да си за да го направиш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Edna ( преди 11 години )
Миличкото момиченце, за нея това си е тати. Не е нито ТОм Круз, нито сциентолог, нито нищо друго, освен безценен и едничък тати. Възрастните сме ужасни хора :(
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Да бе да! ( преди 11 години )
"Том обожава дъщеря си и се страхува, че няма да бъде в състояние да запази близките им отношения заради Кейти."Той, ако наистина я обичаше нямаше да се чуди само как да я хвърли на онези демони от тъпата си секта!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Шантавелата накрая ще си съсипе детето,разкъсвайки го на две,за да я снимат по вестниците.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар