IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Ъшър почина

23 юли 2012 06 33

Семейството на момчето изключи животоподдържащите му системи

Ъшър, Снимка: Reuters

Ъшър, Снимка: Reuters

Момчето на певеца Ъшър почина, след като изключиха поддържащата система, която позволяваше на сърцето му да работи, макар да бе изпаднал в мозъчна смърт. 11-годишното хлапе пострада преди две седмици при инцидент с воден джет и оттогава лежи неподвижно на изкуствено дишане.

Кайл Глоувър е дете на бившата му съпруга Тамека Реймънд от връзката ѝ с Райън Глоувър. Решението да махнат системите на момчето е на семейството. Майка му е в дълбок траур, а певецът също е съсипан, тъй като е обичал хлапето като роден син.

Миналата седмица родителите му помолиха всички да се молят за Кайл. „Знаем, че всичко е в ръцете на Бог и ние се уповаваме на вярата си с него. Това е тежък момент за нашето семейство", се казваше в официалното изявление пред медиите.

Ъшър и Тамека се разведоха през 2009г. след двегодишен брак. Двойката  води ожесточена битка за попечителството над синовете им, която остана на заден план пред общата им скръб.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари