IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм е прекалено зает да стои в Twitter

24 юли 2012 05 51

Но намира време за сериали

Дейвид е посветен само на семейството и кариерата си. Снимка: Reuters

Дейвид е посветен само на семейството и кариерата си. Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм разочарова милионите си фенове с изказването, че няма да си направи акаунт в Twitter, защото е прекалено зает и няма време за чат. За разлика от него съпругата му Виктория често посещава своите профили и рекламира дизайнерските си тоалети и целия си бизнес.

Запитан от фенове в чат покрай кампанията на Adidas дали и той възнамерява скоро да стане редовен посетител на социалната мрежа, футболистът отвърна: „Ще почакаме и ще видим. Искам да си направя, но това ще стане, когато съм готов да си посветя времето на онлайн общуването".

Макар че Дейвид няма време за Twitter, той все пак намира такова за любимите си телевизионни сериали. „Харесвам много „Only Fools 'n' Horses" и американската версия на „The Office", допълни най-сексапилният мъж на планетата.

Сред другите му страсти са татуировките и той е нашарил цялото си тяло. Но най-много му допадат тези, посветени на любимите му хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари