IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър заживя с Мила Кунис

24 юли 2012 06 37

Тя почти се е пренесла в дома му в Холивуд

Аштън и Мила - повече от приятели; Снимка: Getty Images

Аштън и Мила - повече от приятели; Снимка: Getty Images

Според най-новите слухове Аштън Кътчър и Мила Кунис вече живеят заедно, въпреки че отричат да имат връзка.

Двамата се познават от много години и са бивши звезди на шоуто That '70s Show. През годините те бяха само приятели, но от няколко месеца са засичани да се целуват и прегръщат из различни заведения в Ел Ей. Въпреки това, Мила на няколко пъти отрича в интервюта да има нещо общо с колегата си. Според медиите причината е във факта, че Аштън все още не е официално разведен с Деми Мур.

Приближен до новата двойка източник е споделил пред вестник The Sun следното: "Те живеят заедно през по-голямата част от времето си. Практически Мила почти се е преместила в дома на Аштън, тъй като преспива почти всяка вечер там. Като всяка влюбена двойка, те искат да са заедно нон стоп."

Преди два дена Мила и Аштън бяха заснети от папараците да се целуват на обществено място в Холивуд. Явно в най-скоро време ще трябва да се заявят като двойка.

Наскоро актрисата от украински произход призна, че не се намира за особено секси. Тя каза: "Оценявам вниманието на мъжете, но не мисля, че съм особено привлекателна. Имам чувство за хумор, което може би ги привлича най-много.''

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари