IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт сложи рога на Патинсън?!

25 юли 2012 05 42

Изневерила му с режисьора на "Снежанка и ловецът"

Два дни по-рано никой не предполагаше, че може да има драма между влюбените, които си гукаха на наградите "Изборът на тийнейджърите", Снимка: Reuters

Два дни по-рано никой не предполагаше, че може да има драма между влюбените, които си гукаха на наградите "Изборът на тийнейджърите", Снимка: Reuters

Неприятен слух е на път да разклати отношенията на една от най-одумваните светски двойки. Колегите от „Здрач" Робърт Патинсън и Кристен Стюарт продължиха романа си и извън екрана и дори се заговори за годеж.

Американска медия обаче твърди, че дамата е „кривнала" от пътя с режисьора на „Снежанка и ловецът" (в който тя изпълнява една от главните роли – на Снежанка) - Рупърт Сандърс.

От известно време част от таблоидите непрекъснато предвиждат края на любовния романс между Кристен и Роб и сега виждат като възможна причина увлечението на актрисата към режисьора.

Междувременно сп. Us Weekly пусна снимка на нея и Рупърт, според която те имат връзка.

„Кристен е напълно съсипана. Това беше грешка и тя много съжалява", издаде неин близък пред сп. People.

До момента, нито Патинсън, нито Сандърс са коментирали слуха. Приятел на Робърт от своя страна сподели пред E! News: „Според него Кристен е единственият човек, който го разбира напълно. Той смята, че са на едно ниво и не мисли, че има друга жена на земята, която да е по-мила и красива от нея. Робърт е сигурен, че един ден тя ще стане негова съпруга".

Рупърт Сандърс е женен за модела Либерти Рос, от която има две деца. Дамата също участва в екранизираната приказка за Снежанка в образа на кралица Елинор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари