IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Племенница на Бен Ладен се снима полугола за списание

27 декември 2005 12 50

Младата Уафа има намерение да започне поп кариера и фотосесията в списанието GQ е един добър старт

Племенница на Бен Ладен се снима полугола за списание

Племенницата на терорист номер 1 в света Осама Бен Ладен – Уафа Дюфур се появи в последния брой на мъжкото списание GQ.

26-годишната нюйоркчанка впечатли всички с красотата си, която не е тъй привична за семейтво Ладен, съдейки поне по образа на Осама.

Сексапилната брюнетка е снимана на високи токове обвита в пера от щраус и полугола във ваната, в компанията единствено на чаша шампанско. Едва ли чичото ще хареса поведението на собствената си племенница, виждайки най-вече снимките и по бельо.

Младата Уафа има намерение да започне поп кариера и фотосесията в списанието GQ е един добър старт. Освен това чрез снимките младата девойка се надява да се разграничи от враждебно настроения си чичо и иска да покаже на света, че тя няма нищо против западния свят.

“Вече ми е неприятно, че трябва постоянно да се разграничавам от роднините си. Аз съм родена в Щатите, израсла съм тук и съм като всички останали нюйоркчани... това е моят дом. Аз дори незнам арабски и никога не съм виждала чичо си”, добавя в интервю за GQ сексапилната Уафа.

Вижте част от снимките тук

КоментариКоментари