IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Хефнер няма против да бъде използван

27 юли 2012 06 29

Даже се чувствал поласкан

Хю винаги е заобиколен от красиви и млади жени, Снимка: Reuters

Хю винаги е заобиколен от красиви и млади жени, Снимка: Reuters

Медийният магнат Хю Хефнер, който наскоро се събра отново с Кристал Харис, която миналата година го изостави дни преди да се венчаят, заяви, че няма нищо против да бъде използван от жените. Той бил наясно, че някои от момичетата му са излизали с него само и само да фокусират медийното внимание върху себе си и това никак не го притеснявало.

Запитан дали го смущава факта, че жените са готови да спят с него само и само за едната слава, Хефнер каза: „Не бих възразил по никакъв начин. Това е реалността – жените ме използват, за да станат популярни и няма да се правя, че не го забелязвам. И ако ме използват за секс, то това е един голям комплимент за мъж на моята възраст".

Плейбоят е известен с това, че излиза с далеч по млади момичета от него. Хю е на 86 години, а половинките му най-често нямат навършени дори 30. На въпрос дали смята някога да се вижда с жена на неговите години, той е категоричен: „Честно? Не. Вкусът ми не се е променил. Когато бях на 20 години, харесвах 20-годишни, сега е същото. Все още се влюбвам в 20-годишни. И в това няма нищо лошо, стига да можеш да си го позволиш".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари