IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана на романтична вечеря с Крис Браун

28 юли 2012 05 44

Купонясват и на яхта в Монако

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Певицата Риана не спира да провокира внимание покрай отношенията си с Крис Браун. След като се разделиха драматично през 2009 г. заради побоя, който ѝ нанесе, двете звезди дълго време страняха една от друга.

През последните няколко месеца обаче, сякаш любовта им разцъфтя отново. И макар публично да отричат, че са подновили връзката си, папараците ги засичат непрекъснато заедно, уж, случайно.

Не е случайно обаче, че Риана и Крис са имали романтична вечеря в Монако преди броени дни. Певецът е там, тъй като снима видеоклип с Лудакрис. Според очевидци, разказали видяното пред в. „Ню Йортк Пост", звездите дори са се целували на яхта, където са били гости на частно парти със знаменитости, включващо Кание Уест и настоящата му изгора Ким Кардашян.

Говорителят на Браун настоява, че връзка между него и барбадоската няма и в момента той е с половинката си Каруче Тран във Франция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Бий мъ, обичъм те! Ама после да няма драми покрай поредния пердах? Това момиче не схванали, че тоя никога няма да се промени? И че след като веднъж и е посегнал ще има и следващ път?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар