IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери застава на страната на Патинсън

30 юли 2012 06 23

Съветва го да се раздели временно с Кристен

Кейти е истинска приятелка на Роб!Снимка: Reuters

Кейти е истинска приятелка на Роб!Снимка: Reuters

Една от най-актуалните теми след развода на Кейти Холмс и Том Круз е изневярата на Кристен Стюарт. Актрисата от „Здрач" е имала афера с режисьора на „Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс и то от месеци. Когато това излезе наяве, идиличната ѝ любов с Робърт Патинсън е на път да се срине.

Скандалното разкритие накара Патинсън да се изнесе от общия им дом с Кристен и дори се заговори, че той е планирал да ѝ предложи брак преди да разбере за случилото се.

Конфузната ситуация принуди Стюарт да се извини на половинката си за унижението, а нейните колеги от шоубизнеса започнаха да изказват позиция за отношенията им.

Първо Лейди Гага помоли да ги оставят на мира, заставайки на страната на дамата, а пък Кейти Пери, която в началото на годината се разведе, показа съпричастност към страданието на Робърт.

„Кейти е приятелка на Роб. Тя го успокоява и е до него, както той беше до нея по време на развода ѝ с Ръсел Бранд. Тя дори го е посъветвала да се раздели за известно време от Кристен, за да обмисли връзката си", издаде близък до звездите пред „ Daily Star".

Чарлийз Терон, която си партнира с младата брюнетка в "Снежанка и ловецът" се обърна срещу своята колежка и осъди поведението ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
:)никво зимане! роб си е с кристен двамата са си идеални кристен може да е направила грешка но кои е безгрешен ще го преживеят а пери да не си прави илюзи и да се маха от роб
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
1 ( преди 11 години )