IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По-истинско, по-блестящо, по-открито и само за вас - новото Tialoto.bg

29 декември 2005 08 25

След дълги, безсънни дни и нощи на изтощителна творческа работа и кроежи на стратегии ви представяме изцяло обновеното Tialoto.bg. От нас за вас - предновогодишно и с врящи чувства:)

По-истинско, по-блестящо, по-открито и само за вас - новото Tialoto.bg

Както неведнъж сме ви казвали, доказвали и уверявали, вие - читателите, сте най-важни за нас и светът на Tialoto.bg се върти около вас (и около нашите рекламодатели, разбира се, тук нададоха вопъл мацките от рекламата, бел.ред.).

В този ред на мисли, след дълги, безсънни дни и нощи на изтощителна творческа работа и кроежи на стратегии ви представяме изцяло обновеното Tialoto.bg.

Водени от пърхащата мисъл да направим сайта много по-удобен за ползване, по-открит, по-впечатляващ, по-полезен и по-близък до вас, решихме изцяло да го прекроим.

Искрено се надяваме, че вие си харесвахте и старото Тяло, което цяла година и половина ви съветваше как и какво да хапвате (дано има оцелели след нашите диети), какви маски да си слагате, за да впечатлите вашите половинки (важното е да не сте им докарали сърдечни пристъпи), как да имате перфектно дупе, как нашите читатели-мъжаги да блеснат още повече с яки мускули, да се осведомите за разни клюки и Биг Брадър (защо пък не, няма само да се потите и да смъквате кила, трябва и фън да има) и още много неща, заради които сте заобичали нашия сайт.

Естествено, всичкото полезно инфо от доброто старо Тяло го има и в новия блестящ и лъскав негов наследник.

Освен свежарския вид на новото Телце с релакс тревата отстрани, към която, вярваме, ще се привържете истински, сме ви добавили няколко нови рубрики. Да си имате. Имаме и подобрения, разбира се. И най-важното - бъдете сигурни, че всяка нова минута ще намирате едно обновено, по-пълно с информация, съвети и приятелско рамо Tialoto.bg.

Искаме да ви кажем, предупредим и заставим да ни пишете и питате, общо взето задавайте ни въпроси до припадък за всичко, което ви интересува (само не ни питайте дали ще вали през август, защото още не сме видели прогнозата за времето през втората половина на 2006-та:). Нашите консултанти вече са запретнали ръце. Така че, искрено ви обещаваме да няма нито един разочарован.

От сърце, душа и тяло се надяваме – момчета и момичета, татковци и майки, работещи пичове и...мацки, студенти и всички вие, които ви обичаме и държим на вас (и вие на нас, надяваме се), че нашето Shiny&New (в превод бляскаво, прекрасно и ново и супер, тук се поувлякох:) бел.ред.) Tialoto.bg ще ви хареса още повече отпреди и няма да може да дишате без него и ще искате да го зърнете, прочетете и кликнете най-малко 24 пъти в денонощието.

Обичаме ви много, с пожелания за яко и прекрасно празнуване на Новата година, през която се надяваме да бъдем неразделни – по-здрави, по-красиви, по-мускулести (момчета, това е за вас), по-блестящи – всъщност не „по-“, а „най-“! Обещаваме ви! :)

За вас: Главният виновник (редактор) Александър Иванов и неговият целокупен и Телесен екип с най-врящи чувства:)



КоментариКоментари