IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз глези Сури напук на Кейти

30 юли 2012 11 27

Тя иска скромно възпитание за дъщеря си

Том и Сури Круз; Снимка: Splash News

Том и Сури Круз; Снимка: Splash News

Том Круз прави всичко възможно да спечели дъщеря си Сури на своя страна, след бързия им развод с майка ѝ Кейти Холмс. Разбира се, на помощ идват парите му. Това е нещо, което без съмнение изнервя актрисата, която се опитва да отглежда 6-годишното момиченце като едно нормално, американско дете.

Том, напук на бившата си съпруга, разхожда Сури с частен хеликоптер и ѝ купува дрешки и играчки от най-скъпите бутици, независимо от факта, че Кейти не разрешва на малката да носи дизайнерски дрехи.

Възпитанието на Том, който е свикнал да задоволява и най-глупавите прищявки на Сури, е в рязък контраст с разумното възпитание, към което се стреми майка ѝ.

Наскоро Кейти качи дъщеря си за първи път в пътнически самолет и то по време на редовен полет, за да посетят майката и бащата на актрисата в Охайо. Досега детето беше превозвано само на борда на частния самолет на баща си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари