IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маколи Кълкин в смъртоносен плен на дрогата и хапчетата

2 август 2012 09 49

Приятелите му се страхуват, че скоро може да умре

И маколи не успя да устои на дрогата. Снимка: Reuters

И маколи не успя да устои на дрогата. Снимка: Reuters

Актьорът Маколи Кълкин набързо се превърна в мегазвезда след участието си в „Сам в къщи". Хлапето, което помним обаче, вече е голям мъж, който за съжаление, не можа да влезе в А-листата на актьорите от Холивуд.

Вместо това 31-годишният младеж се е отдал на дрогата и хапчетата. Таблоидът „ National Enquirer" дори пише, че блондинът дава месечно по около 6000 долара за болкоуспокояващи, а апартаментът му в Манхатън се е превърнал в „наркоманска дупка", където заедно с приятелчетата му взимат наркотици без почивка.

Нездравословният си живот Маколи е започнал да води преди 18 месеца, когато се е разделил с колежката си Мила Кунис. От известно време и работата му е в застой и той няма предложения за роли.

„Маколи скоро ще умре. Той е зависим към хероина, оксикодина и викодина. Виждал съм го как взима наркотици особено често през последната година и половина. Той има нужда от сериозна помощ. Приятелите му се страхуват, че сърцето му може да не издържи на някоя по-висока доза. Ако не влезе в клиника, до шест месеца най-вероятно ще почине", сподели неназован източник, цитиран от viply.de.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

TheLittleAngel ( преди 11 години )
Жалко, защото е талантлив. Славата не прощава на никой. Дано успеят да му помогнат!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар