IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Бионсе ще става режисьор

2 август 2012 12 01

Смята да прави документален филм за кариерата си

Бионсе, Снимка: Reuters

Бионсе, Снимка: Reuters

Бионсе има завидна кариера, страхотен съпруг и бебе – всичко, за което една жена мечтае. Но амбициозната певица вече замисля с какво да се захване и се е поблазнила от камерата. Дамата смята да снима документален филм за себе си, досущ като колегите си Кейти Пери и Джъстин Бойбър.

За разлика от тях обаче, изпълнителката на „ Crazy In Love" смята застане зад камерата и да режисира собствения си проект, пише „Los Angeles Times".

Освен това Бионсе ще бъде и продуцент на филма, който ще разказва за кариерата ѝ в шоубизнеса, концертите, интервютата зад кулисите и т.н.

Миналата година дивата успя да зарадва феновете си с един мини продукт, носещ името „Year of 4", който бе излъчен миналата година по MTV.

Не е ясно кога Би ще засили проекта си. Тези дни сана ясно, че сексапилната майка, заедно със съпруга си Джей Зи, е наела имение в Хамптънс (Лонг Айлънд) за сумата от 400 000 долара, където да отмарят през месец август. Малката Блу Айви също ще им прави компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

haha ( преди 11 години )
няма изречение в което да няма грешка, пропусната дума или тавтология :o
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
haha ( преди 11 години )