IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага обичала да прави секс на плажа

9 август 2012 12 10

Засега папараците не са я хванали

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лейди Гага споделя пред новия брой на американския Vogue, че обича да се държи "безотговорно" и да прави секс на открито, както и да танцува гола до кръста в баровете.

Поп звездата, която излиза вече една година с актьора Тейлър Кини от сериала "Дневниците нас вампира", признава, че все още живее живота си като "свободен дух" и иска да се чувства 19-годишна. Тя казва, че това е възможно само заради нейните приятели, които се държали изключително закрилнически спрямо нея.

Тя казва: "Аз съм свободен дух. Макар и да не сте го видели на снимка, аз все още намирам време да правя секс през нощта на плажа, когато никой не е наоколо. Имам много истински приятели, които никога няма да ми позволят да направя нещо, ако има и най-малкия риск да бъда хваната.''

29-годишната музикална сензация, която на 14 август ще пее в София, споделя също, че мрази "истината" и предпочита да живее в свят на фантазии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари