IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Майли Сайръс се обръсна

13 август 2012 13 00

За щастие не, както го направи Бритни Спиърс преди години

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Майли Сайръс е решила да експериментира сериозно с косата си. От натурална брюнетка тя се превърна в прясна блондинка, а ето, че не се стърпя и посегна към бръснача.

Съвсем наскоро миловидната актриса се сгоди за Лиъм Хемсуърт, но това въобще не означава, че тя ще стане домакиня. И сякаш да докаже, че още носи бунтарски дух, Майли постна в профила си в Twitter снимки, на които е обръснала част от главата си и прилича на страстна рок фенка. Към новия ѝ имидж се вписва верижка с малки шипове и обица на носа, която се забелязва отдалече.

Сайръс побърза да се похвали, че е много доволна от новата си прическа. Под снимката тя написа: „Никога досега не съм се чувствала толкова добре в кожата си".

Снимка: Twitter

Другото последствие от акта ѝ, което я прави много щастлива, е фактът, че не я разпознават по улицата,

„Някой току що ми каза, че съм по хубава от Майли Сайръс", с възторг съобщи на феновете си в Twitter още тя.

Снимка: Twitter

Слава Богу, актрисата не се е погрижила сама за косата си, а тя е дело на професионалист. Звездният фризьор Крис МакМилан, който бе отговорен за изрусяването на тийнейджърката, се е погрижил и за драстичното подкъсяване на косите ѝ.

Харесва ли ви новата визия на Майли?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Фен на Майли ( преди 10 години )
майли ( преди 11 години )
Хрис ( преди 11 години )