IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж остана без глас

17 август 2012 05 54

Певицата игнорира предупреждение на лекарите

Ники Минаж, Снимка: Reuters

Ники Минаж, Снимка: Reuters

Певицата Ники Минаж се сблъска с най-големия кошмар на една музикална изпълнителка – загуби гласа си. Екстравагантната дама приключи турнето си в Северна Америка и от изтощение ще си вземе известна пауза, тъй като не може да пее.

Лекарите бяха предупредили звездата, че има опасност да остане без глас, но тя не ги послуша и изнесе два концерта гратис в Ню Йорк.

„Официално съобщавам, че гласът ми го няма", написа Минаж на феновете си в социалната мрежа Twitter. "Кълна се, че той (гласът) успя да се съхрани, за да мога да говоря предната вечер с вас. Духът триумфира над материята. Духът е нещо много могъщо... Но си струваше заради вас, заради всичко, което преживяхме заедно вчера. Нямаше как да стане по друг начин", туитна още звездата.

Ники има още два концерта планирани за месец август. Единият е утре (18.08) на фестивал в Англия, а другият – на 21 август в Дъблин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
ккккккааааааааккккккввввввввввооооооооо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар