IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спайските повече никога няма да пеят в пълния си състав

20 август 2012 12 37

Виктория упорито отказва с момичетата да възродят старата си музикална слава

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Дамите от „Спайс гърлс" излязоха да пеят на финала на Олимпийките игри и у феновете им се прокрадна надеждата, че може и да се съберат. През годините многократно е излизала информация, че те се готвят да продължат музикалната си кариера, но това се оказа лъжа.

Ема Бънтън, Виктория Бекъм, Мел Си, Мел Би и Гери Халиуел се забавляваха страхотно след изявата си на 12 август, но това не означава, че пак ще пеят като група. Според в. Daily Mail малко преди да излязат на сцената Мел Би е казала: „Това е момичета, това е последният път – забавлявайте се!"

Източник допълва, че основната пречка за събирането им отново е Виктория, която възлага големи надежди на дизайнерската си кариера. „Виктория искаше един финал на музикалните си изяви и това беше той. Момичетата си изкараха една страхотна вечер и оставиха всички около тях с впечатлението, че ще има и още", допълни той пред медията.

По-рано „RadarOnline" писа пък, че певиците подготвят турне, с което да напомнят за себе си и да върнат златните си години, само че без Виктория, която е отклонила поканата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари