IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи отново е заподозряна в кражба

28 август 2012 06 27

...този път от приятел

Линдзи трудно ще избяга от имиджа си на крадла. Снимка: Reuters

Линдзи трудно ще избяга от имиджа си на крадла. Снимка: Reuters

Когато веднъж ти излезе име, е трудно да го коригираш. Линдзи Лоън вече си пати от имиджа си на крадла и продължава да получава различни обвинения. Тя и асистента ѝ Гавин Дойл са заподозряни в кражба от имението на техен приятел в Холивуд Хилс.

Сам Магид, близък до актрисата, се обадил на полицията в Ел Ей преди седмица за да докладва за откраднати бижута. След това се е опитал да отрече стореното, но органите на реда твърдят, че имат независим свидетел, който може да докаже вината на Лоън и Дойл, пише сайтът TMZ.

Вчера (27.08) полицаите са се свързали с адвокатите на Линдзи и са пожелали двамата заподозрени да дойдат за кратък разпит, но молбата им е била отхвърлена.

Малко след „инцидента" блондинката е отпрашила за Ню Йорк да прекара известно време със семейството си. Неин приятел сподели, че тя не е заподозряна и пътуването ѝ отдавна е било планирано, а не е бягство.

„Заминаването ѝ за Ню Йорк бе решено преди време и там тя ще прекара няколко седмици със семейството си, а има и няколко бизнес срещи. Тя не бяга от нищо", каза източникът, цитиран от FemaleFirst.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари