IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още смърт в семейството на Силвестър Сталоун

28 август 2012 08 13

Полусестрата на Слай почина от рак миналия уикенд

Силвестър губи втори близък човек в рамките на два месеца. Снимка: Reuters

Силвестър губи втори близък човек в рамките на два месеца. Снимка: Reuters

Актьорът Силвестър Сталоун още не може да се съвземе от смъртта на 36-годишния си син, който почина на 13 юли. в дома си в Лос Анджелис и съдбата му нанесе нов удар. През миналия уикенд си отиде и полусестрата на екшън героя.

Тони-Ан Филити страдаше от рак на белия дроб и миналата седмица състоянието ѝ бе критично. 48-годишната жена бе поверена на грижите на майка си Джаки Сталоун, след като сама се изписа от болницата.

Преди няколко седмици Силвестър се срещна с Тони, с която са в прекрасни отношения. Тогава сестра му бе в тежко състояние и семейството реши тя да прекара последните дни от живота си у дома. До последно близките ѝ се надяваха тя да се подобри и да получи шанса да живее още.

Неотдавна майка ѝ каза пред „ New York Post": „Тя е в съзнание и реагира адекватно на всичко. Имаме нужда от чудо". След трагедията възрастната жена е тотално объркана и скърби безутешно: „След като загубих внука си, се простих и с дъщеря си. Вече не знам какво да правя".

Силвестър Сталоун още не се е изказал публично за втората лична трагедия, която изживя това лято.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари