IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел с тайна сватба?

30 август 2012 06 09

Певицата е засечена със златен пръстен на ръка

Снимка: Life&Style

Снимка: Life&Style

Откакто се разбра, че британската сензация Адел ще става майка, тя буквално се скри от медиите. Дамата и щастливият татко Саймън Конеки чакат рожбата си през септември. Междувременно се появиха слухове, че те вече официално са съпруг и съпруга.

Тази новина излезе на корицата на сп. „Life & Style", което се уповава на златния пръстен на ръката на Адел. Снимките са направени по време на един от шопинг-туровете на певицата, която все по-рядко излиза.

Британката дълго време криеше бременността си и едва през юни съобщи на личната си страница, че ще става майка. Оттогава тя не е качвала нова информация, нито е обновявала статуса си в мрежата.

„Адел и Саймън успаха да запазят новината за бебето дълго време в тайна. Така е и със сватбата. Тя е малко старомодна в тази насока и няма търпение да създаде нейно, малко семейство. Сега иска да се концентрира единствено върху бебето и мъжа, когото обича", сподели източник пред медията.

От мениджмънта на звездата не са потвърдили събитието, самата тя също не е коментирала до момента предположенията, че е станала омъжена жена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари