IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Крейг е бил разтърсен от славата и едва се е съвзел

30 август 2012 11 32

Вече гледа на света по друг начин

Даниел Крейг; Снимка: Reuters

Даниел Крейг; Снимка: Reuters

Последният Джеймс Бонд - Даниел Крейг, който е женен за актрисата Рейчъл Уайз, признава че му е било адски трудно да свикне с известността. Даниел си беше средностатистически британски актьор, преди да влезе в кожата на Агент 007, преди няколко години. От тогава блондинът непрекъснато е във фокуса на светските медии – нещо, с което му е трудно да свикне и досега.

Той споделя пред списание Esquire следното: "Славата ме хвърли в недоумение, съвсем честно! Разтърси ме из основи и ме накара да гледам на света по различен начин. Определено промени живота ми."

44-годишната звезда признава, че обича да купува скъпи неща за себе си и близките си, но внимава парите да не му замаят главата.

Даниел допълва: "Нищо забавно не успях да открия в славата, може би защото не съм материалист. Искам да кажа, че обичам хубавите вещи, но покрай тях за малко да изгубя себе си."

Той признава, че за известно време се е бил главозамаял, но е успял да се съвземе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари