IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана става гангстерска булка

31 август 2012 10 12

Певицата ще участва в римейка на лентата "Scarface"

Риана, Снимка: Reuters

Риана, Снимка: Reuters

Певицата Риана продължава да развива филмовата си кариера. След като успешно се снима в лентата „Battleship" тя е получила роля и в новата екранизация на гангстерския екшън „Scarface" (Белязаният).

Филмът с участието на Ал Пачино през 1983 г. се превърна в класика в този жанр. В римейка му барбадоската ще играе мафиотската булка Елвира Хенкок, в чийто образ вече сме виждали Мишел Пфайфър.

„Риана обожава „ Scarface". В някои от видеата си е взаимствала от образа на Елвира. Тя знае всяка нейна дума и я имитира перфектно", сподели приятел на певицата пред Sun.

До момента няма официално съобщение за участието на Рири.

Филмът е базиран на романа на младия американски писател Армитаж Трейл. За пръв път той е екранизиран през 1932 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Айде сега ще осерат хитовия филм... не знам пък от кога тая. стана и актриса-явно днес имената правят филмите а не филмите да правят имената...От сега се обзалагам че филмът ще е пълен *** а ролята на Тони Монтана могат да я предложат на Джъстин Бийбър,невярвам и че някой ще я изиграе и на половина колкото Големия Пачино...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар