IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън ДеДженеръс се сдоби със звезда на Алеята на славата

5 септември 2012 06 54

Дамата е щастлива, че хората ще стъпват върху нея

Елън Дедженеръс, Снимка: Reuters

Елън Дедженеръс, Снимка: Reuters

Водещата Елън ДеДженеръс бе почетена на Алеята на славата в Холивуд със собствена звезда във вторник. Една от най-известните лесбийки в шоубизнеса шеговито покани феновете си да я гледат със съобщение в Twitter.

"Ще се сдобия със звезда на Алеята на славата днес (вторник, 04.09). Елате да ме гледате. А също така ще се радвам , ако някой ме закара после ", бяха думите на звездата.

Малко по-късно Елън добави: „Толкова съм развълнувана да видя феновете си тук, дошли да ме подкрепят, когато получавам своята звезда в Холивуд. Елате по-близо, ако можете!".

Номерът на звездата на водещата е 2477. Дамата не пропусна да вметне, че е много ентусиазиарана от идеята разни хора да могат да „ходят върху нея".

„Невероятно е, че през цялата си кариера съм се борила за това хората да не ме тъпчат, за да стигна до момента, в който те буквално ще ме стъпкват на улицата. Невероятно е", каза водещата пред E! News.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари