IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт няма бъдещи творчески планове

13 септември 2012 14 31

Засега няма да снима нови филми

Кристен Стюарт; Снимка: Reuters

Кристен Стюарт; Снимка: Reuters

Годината беше доста бурна за младата звезда Кристен Стюарт и от към филмови проекти и от към скандали, свързани с личния ѝ живот. Звездата на „Здрач" няма да участва в продължението на „Снежанка и ловецът", а и вампирската сага също приключва с последния филм, който ще излезе по кината през ноември.

Кристен се появи за първи път пред публиката на фестивала в Торонто на 6 септември, за да представи новия си филм On The Road. Журналистите бяха предопредени да не я питат за личния ѝ живот, но от музикалния канал MTV я попитаха какви са бъдещите ѝ проекти, а тя отговори само: "Не знам още".

Тя реши да коментира скандала с аферата си с режисьора Рупърт Сандърс по следния начин: "Знам, че е странно да заобикалям темата, но мисля, че в Интернет всичко беше казано."

В същото време тя призна, че това, че няма подписани договори за нови филми не я притеснява. Тя каза: „Сега ще имам възможност да избирам."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари