IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Големият ВИП-брат събра своите гости и чака само Памела

17 септември 2012 06 00

Риалитито VIP Brother вкара в къщата съквартирантите, всеки от които е уверен в победата си

Черната Златка, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Черната Златка, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Тази неделя (16.09) дългоочакваният VIP Brother най-накрая стартира. Най-одумваният гост обаче – звездата Памела Андерсън, се очаква да влезе днес. Имената на останалите съквартиранти вече са ясни. А те са:

Актрисата Ирен Кривошиева и синът ѝ Владимир Данаилов /син на Стефан Данаилов/а. След 23 години живот зад Океана се завръщат в родината. Владимир е завършил икономика във Флорида, но казва, че за него американската мечта е американската лъжа и не си струва "човек да се продава за това". За връзката си с баща си, Стефан Данаилов, Владимир казва, че с него си приличат физически и по сърце, а дистанцията между тях той не усеща, тъй като го носи винаги в сърцето си. Ирен признава, че Стефан Данаилов не е най-голямата любов в живота ѝ, тъй като това място е запазено за сина ѝ.

Ирен,  Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

"Най-големия ми враг са така наречените Златки", признава главният редактор на вестник „Галерия". Кристина Патрашкова се занимава с журналистика повече от 20 години, за които се налага като критик на властта у нас. Сред емблематичните ѝ интервюта се нареждат тези със звезди от ранга на Шарън Стоун и Франсис Форд Копола. Твърди, че за първи се е почувстала известна, когато започва да коментира VIP Brother.

"Смятам, за съжаление, че продължаваме да бъдем държава на Златките, а аз се чувствам техен кръстник. Те са момичета, които не са извършили нищо смислено в живота си, не са постигнали нищо с усилия, а се интересуват само и единствено кой ще е поредният им любовник, кой ще им купи следващата кола и т.н.", коментира Патрашкова. В Къщата тя очаква неизбежен сблъсък с така наречените "Златки". "За мен войната на световете е сблъсък на различните манталитети на хората", признава журналистката.

Кристина, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Най-успешният и непобедим досега ММА борец в България Благой Георгиев, световен шампион по бойно самбо през 2008-а година. "Минал съм няколко пъти през смъртта, но Господ беше с мен и оцелях. През цялото време вярвах, защото вярата е най-важното нещо. Аз имам мисия - да продължавам да се бия за България и да радвам хората", разказва Благой. В Къщата той очаква да се забавлява и признава, че влиза защото има нужда да се откъсне за малко от всичко.

Багата, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Бившата му изгора Черната Златка също успя да си намери място в риалитито.

Звезденият ѝ миг идва преди три години, когато е на 24 и печели конкурса „Мис Playmate". Отрича слуховете да е била момиче на повикване. Твърди, че Кристина Патрашкова е станала известна покрай нея. Определя се като лъчезарна, позитивна и усмихната, купонджия с добро сърце."Аз съм национален човек, не съм префърцунена.", признава брюнетката. Не желае да коментира най-известната си връзка - с Благой Иванов, който също влиза в шоуто, тъй като за нея това е затворена страница. Иска да стигне до финал.

Златка, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Николай Мартинов, победител в Сървайвър : "Преди четири години спечелих Сървайвър, тази година смятам да спечелия VIP Brother, а след четири години може би медал от Олимпиадата в Рио де Жанейро", разказва Николай. Желязната психика, която смята за основа на успеха си в Сървайвър ще използва и във VIP Brother. Николай е човек, който има голяма нужда от адреналин. Признава, че Big Brother не е "неговото" предаване. "Сега сигурно много хора се питат какво правя тук, но за мен това е поредното препятствие, което трябва да преодолея в моята поредица от оцелявания. Моето присъствие ще вдигне много нивото на предаването.", разказва Ники. Не влиза в Къщата за да намери нови приятели, а за да спечели играта.

Николай, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

"Не искам да съм звезда, аз съм обикновена певица, която обича професията си. Не съм звезда – аз съм едно добро момиче", твърди Марияна Попова. Дамата смята, че известността помага най-вече в пазаруването, разчита само на себе си. "Не обичам елементарните, първични хора и дребните игрички. Не обичам секс революцията, която ни заобикаля навсякъде – момичетата, които правят секс за да пеят, няма да имат дълга кариера.", разсъждава Марияна. Влиза в Къщата, за да види една различна страна от себе си. Ще се опита за пореден път да покаже на хората, че не е лош човек. Твърди, че ако някои я ядоса в Къщата има два варианта – да сготви или да се разплаче.

Марияна, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Един от най-големите „хитове" в риалитито ще бъде присъствието на Къци Вапцаров. Водещият на „Невада" остаан леко позабравен, но ето, че отново очаква звездния си момент.

Шоубизнесът е неговата страст, телевизията нарича "моята майка".

"Ако телевизията има нужда от мен, тя ще ме открие", казва Къци. "Когато бях малък влизах в автобусите, взимах микрофона и почвах да пея 'Нас червеното знаме роди ни'. Тръпката да застанеш пред огромна тълпа от хора е като да караш огромен самолет", разказва Къци. За него влизането във VIP Brother е приключение, защото очаква да му се случат неочаквани неща. "Готов съм да се боря и искам да спечеля, защото който рискува печели", казва Къци.

Къци Вапцаров, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Юлиан Константинов – братът на топволейболиста ни Пламен Константинов: "Най-добре пея класическа музика."

За десет години успява да постигне почти всичко в професията си. Пял е на 5 континента, с най-големите диригенти, певци и звукозаписни компании. У нас става известен не с ролите си на оперната сцена, а като водещ на предаването "Аз обичам България". Твърди, че образът му на сцената не се различава от този в живота. Приема влизането си във VIP Brother като игра.

Бони, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Какво е Vip Brother без представител от поп фолк гилдията? След Десислава, Коцето, Райна, Азис, дойде времето и на Бони.

"Известна съм с това, че може да съм циганка, но не съм мангалка. Пич съм", твърди колоритната поп-фолк певица. Казва, че сърцата и душите на ромите са като автобус – има място за всички. Раздава се и се пали по всяко нещо, с което се захване. Възприема се като добър човек с голямо сърце и голяма душа. "Това, което ми е на сърцето, това ми е в устата", казва Бони. Не завършва средното си образование, защото тогава не осъзнава, че е важно.

"За мен не е нито смешно, нито срамно това, че съм решила сега, макар и с голямо закъснение да завърша средното си образование", признава Бони. Като малка мечтае да стане известна певица, да има собствени албуми, да си купи "дънчици" и златно пръстенче. Твърди, че е мъжко момиче, силна жена, защото живота я е направил такава. Цял живот се е справяла сама - без мъж, без спонсори.

Никол, Снимка: VIP Brother, Нова ТВ

Животът на Никол Станкулова е свързан с телевизията от ранна детска възраст. Майка й твърдяла, че Никол е грозно дете и за да ѝ докажат, че не е права, я снимат за столичен вестник, когато е на една годинка. Телевизионната ѝ кариерата започва, когато е на 4 години, но известна става през 2007 година, когато започва да представя времето по Нова телевизия. "Обикновено побеждавам с това, че хората виждайки ме, са склонни да ме подценяват и после ми е по-лесно да ги впечатля", разказва Никол. Красавицата признава, че се пали много лесно и избухва за секунда. "Влизам с усещането за несигурност, защото не знам какво ме очаква вътре – страх ме е от непознатото", признава Никол.

Какво ще каже Памела Андерсън, предстои да видим!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Николова ( преди 11 години )
Чета разни коментарии и се чудя и мая! Всеки казва, че не е гледал предаването и няма да го гледа, но всеки знае кой е влязъл в къщата, кой е к--ва, ***, *** и т.н. И всичко това се пише с безобразен правопис, но не се спестява становището, че в къщата всички са ***. Защо не се запитаме отделните хора в къщата не са ли представители на различни прослойки в обществото и няма ли да видим сблъсъка между тях на фона на една бивша красавица от мечтаната от много хора у нас Америка (и по-точно САЩ)? А защо си мислим, че тя е по-добра от всички? Нека видим и тогава да критикуваме и завиждаме. А на който не му се гледа, нека наистина да не гледа и след като не гледа, да не пише и критикува.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Asen ( преди 11 години )
Този ,ВИП" Брадър е пълна простотия, напълниха го с ***,*** мутри и забравени величия. Определено няма да си губя времето и да гледам просташки изцепки. Дреме ми дали *** ще го публикуват
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар