IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би се разголи като Джанет Джексън

17 септември 2012 07 19

Участва в кампания за борба срещу рака на гърдата

Снимка: Cosmopolitan

Снимка: Cosmopolitan

Голотата става все по-комерсиална, но когато се касае за кампания срещу рак на гърдата, е нормално женският бюст да бъде водещ мотив. С едни гърди напред, макар и покрити, излиза певицата от групата „Спайс гърлс" Мел Би.

Шоколадовата хубавица е рекламно лице на кампания, която се боли с коварната болест, засягаща хиляди дами по света, в новия брой на Cosmopolitan. Там тя позира със съпруга си Стивън Белафонте, който е прикрил с ръце пищната ѝ гръд. Снимката е копие на корицата на Rolling Stone от 1993 г., на която позира Джанет Джексън.

Снимка: Cosmopolitan

Кампанията излиза в октомврийския брой на медията и Мел Би с голямо желание се е съгласила да участва, тъй като в даден момент от живота си и тя е брала страх, че може да попадне сред пациентите на заболяването.

„Намерих си бучка, когато бях на 17 години. Оказа се, че не е няма нищо притеснително, но бях ужасена. Оттогава редовно се преглеждам", споделя в броя певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари