IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек за връзката си с Лопес: Това бе най-ужасната ми година

17 септември 2012 09 47

Актьорът не иска да си спомня за онзи период в живота си

Бен АФлек, Снимка: Reuters

Бен АФлек, Снимка: Reuters

Бен Афлек и Дженифър Лопес бяха двойка през далечната 2003 г. Тогава нямаше и ден, в който да не излезе заглавие за тях в пресата, където ги наричаха „Бенифър". Актьорът обаче, не си с помня с топли чувства за онзи период.

В интервю за сп. "Details" бащата на три деца каза, че през тази година той тотално е загубил себе си и е бил един „безгрижен аматьор и самовлюбен тип". Периодът той свързва с участието си в глупави продукции, които били сериозно оплювани и критикувани в медиите. Освен това и връзката му с Лопес му донесла допълнително напрежение и едва издържал да чете за себе си всеки ден по нещо пикантно.

„Снимах се в няколко филма, които не бяха успешни. Бях във всички жълти медии. Хората често се сещат за 2003 година и го разбирам. Дженифър Лопес, филма „Джили", който беше пълен боклук, отидоха в миналото", коментира актьорът.

След аферата си с певицата той се закле повече да не се снима с нея и да не позволява връзките му да съсипват кариерата му. И успя.

Афлек се ожени за адашката ѝ Дженифър Гарнър и започна по-внимателно да подбира лентите със свое участие. В момента е горд татко на три хлапета и режисира филма „Арго" .

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари