IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Испанската принцеса Летисия навърши 40 години

17 септември 2012 10 51

И отпразнува юбилея си с нова фотосесия

Снимка: sangriasolysiesta.blogspot.com

Снимка: sangriasolysiesta.blogspot.com

Пресаташето на испанската принцеса Летисия пусна няколко нейни снимки заедно със съпруга ѝ принц Фелипе и техните прекрасни дъщери Леонор и София. Поводът е 40-годишният юбилей на бившата телевизионна журналистка, която е родена на 15 септември 1972 година.

От очарователните снимки личи идиличният живот, на който принцесата се радва заедно с любимите си същества в красивия им дом.

От кадрите се вижда, че елегантната Летисия изглежда спокойна и щастлива и все така красива както, когато се омъжи за Фелипе през 2004 година.

Фотографката на сесията се казва Кристина Гарсия Родеро.

В същото време стана ясно, че Летисия не е правила голямо парти за рождения си ден, а го е отбелязала със спокойна семейна вечеря.

Снимка: sangriasolysiesta.blogspot.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Ако я разследвате, попитайте тая ,,майка на две руси сладурчета,, колко пъти е пробвала християнско бебешко от България. Предполагам, че ще изпадне в паника, ще я обземе див ужас и вече спокойно може да й задавате въпроси по същество. Евреите са рядко безчувствени, зли и елементарни същества и понякога е трудно за нормалния човек да повярва в това, което се знае за тях. Ами, повярвайте ми и си спомнете, все пак, че Изабела Кастилска е обединителката на Испания, не антисемитист.:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Това, че тя си изсветлява косата ми е понятно. Няма жена, която да не иска да е естествена блондинка!:) Обаче защо изрусяват децата? Имат комплекс, че са мръсни, черни испанци ли?:) Нали уж царските особи са съвършени такива, каквито са?:) Или не са?:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар