IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън затанцува полинезийски танци

18 септември 2012 14 19

В деня, в който забраниха разпространението на голите ѝ снимки

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън се опита да разучи местните полинезийски танци, както и модата по тези земи по време на престоя си в Югоизточна Азия.

Кейт се появи в няколко тоалета в колоритен, полинезийски стил с гирлянди и поличка от трева докато беше на посещение на малкия остров Тувалу заедно със съпруга си принц Уилям.

Докато в Европа се вихреше скандалът с появилите се във френско издание голи снимки на херцогинята, тя не спря да се усмихва до съпруга си, по време на тяхната визита в едни от най-далечните точки на света.

Вчера Кейт и Уилям се присъединиха към танците на местните вождове като започнаха да се люлеят в такт с музиката, може би като уважение и благодарност към своите домакини.

Посещението на полинезийския остров Тувалу е последният пълен ден от тура на кралската двойка в Полинезия. Той съвпада със забраната на публикуването на топлес снимките на Кейт след като тя и Уилям подадоха жалба за "нарушаване на правото на неприкосновен личен живот", която може да доведе до процес, с който да бъде потърсено обезщетение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Krisi ( преди 11 години )
Уилям и Катрин са едни празноглави безделници. Жалко, че короната ще отиде в некачествени хора, които прекарват живота си в безделие и забавления по замъци и курорти. На Хари поне му стиска да отиде на война и да защитава политиката на страната си, а Уилям се чуди накъде да се отвее с грозната си и празноглава жена. Срамота и липса на морал! Язък, че тези *** ще управляват Англия, а не Хари и Пипа, които са милион пъти по-качествени хора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар